Menu
A+ A A-

Branding

H ονομασία του προϊόντος είναι μια σημαντική πτυχή για την οικονομική επιτυχία της εταιρεία σας. Κανένας πελάτης δεν πρόκειται να αγοράσει ένα προϊόν από οποιονδήποτε αν έχει ένα όνομα προϊόντος που βρίσκει προσβλητικό, προκαλεί σύγχυση ή δεν είναι πρωτότυπο.

Δίνοντας όνομα στο προϊόν πρέπει αυτό να είναι δημιουργικό (κάτι που προσφέρει διαφορετικότητα), αλλά και αρκετά απλό να θυμόμαστε. Η ομάδα μάρκετινγκ μας είναι πάντα ανοιχτή στην πρόκληση της εξεύρεσης του τέλειου ονόματος για το νέο προϊόν σας. Με μια έρευνα αγοράς, θα βεβαιωθείτε ότι το νέο όνομά του προϊόντος σας  θα είναι κάτι περισσότερο από πιασάρικο, αλλά και θα χρησιμεύσει για να πωλήσει το προϊόν σας, το ίδιο καλά!

Εάν η εταιρεία σας υπάρχει αρκετό καιρό ίσως είναι καιρός για μια πιο ενημερωμένη εικόνα; Καθώς μεταβάλλεται η κοινωνία την πάροδο του χρόνου, είναι σημαντικό να αλλάξει με αυτό, έτσι ώστε να τονωθεί το Όνομα της επιχείρησής σας και να αποκτήσετε νέους πελάτες.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το λογότυπο του σχεδιασμού που ήδη έχετε και το ενημερώσουμε για να ταιριάζει με την μεταβαλλόμενη κοινωνία του σήμερα.

Όπως πάντα, η γνώμη σας μετράει και θα αποτελέσει μέρος της διαδικασίας σχεδιασμού.

Κρατήστε την εικόνα και τα ιδανικά της επιχείρησής σας, αλλά φρεσκάρετε το image σας. Θα διαπιστώσετε ότι θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους πελάτες και θα δελεάσει τους τρέχοντες πελάτες σας για να δείτε ότι η επιχείρησή σας εξελίσσεται και αναπτύσσεται.

Εταιρικός Κατάλογος

Η υπηρεσία σχεδιασμού καταλόγου από την Ίρις Δημιουργία είναι μια απλή επιλογή!

Οι Κατάλογοι παρουσιάζουν τα προϊόντα σας στην αγορά των στόχων σας και ως εκ τούτου, θα πρέπει να είναι τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο σωστοί όσο και εύκολα αναγνώσιμοι.

Η επιλογή του σωστού σχεδιασμού για τον κατάλογό σας μπορεί να κάνει τη διαφορά για την επιτυχία του προϊόντος σας. Ακόμα και άνθρωποι που δεν έχουν προηγούμενη γνώση της επιχείρησής σας είναι πιθανό να περιηγηθούν στον κατάλογό σας εάν είναι προσβάσιμος και καλά σχεδιασμένη ος.

Η ομάδα σχεδιασμού μας μπορεί να δημιουργήσει δείγματα σχεδιασμού καταλόγου για να επιλέξετε, προσφέροντάς σας έναν κατάλογο για την επιχείρησή σας όπου θα είστε υπερήφανοι, και που θα εμπνεύσει τους πελάτες σας να επιλέξουν τα προϊόντα σας μέσω του ανταγωνισμού.

Θα  συζητήσουμε τους στόχους σας μαζί σας και θα σας βοηθήσουμε να υπολογίσετε το καλύτερο σχέδιο για τη διανομή των καταλόγων σας.

Σχεδιασμός Φυλλαδίου

Η Ίρις Δημιουργία είναι εδώ για να σχεδιάσει και να παράξει το ενημερωτικό φυλλάδιο της εταιρείας σας.

Θα αναπτύξουμε το μήνυμα, θα γράψουμε το σλόγκαν, τον σχεδιασμό της διάταξης, θα δημιουργήσουμε τη μακέτα, εκτυπώσουμε το πρώτο σχέδιο, και θα επιβλέψουμε τελική εκτύπωση.

Το κλειδί για μια καλή παρουσίαση είναι ότι δεν εξετάζουμε μόνο ότι είναι σωστή αισθητικά, αλλά ότι στην πραγματικότητα λειτουργεί.

Θα δώσετε στον υποψήφιο δυνητικό πελάτη ένα φτηνό φάκελο όπου το παραμικρό λάθος στέλνει το περιεχόμενό της στα σκουπίδια;

Φυσικά όχι. Θα έχετε ένα φυλλάδιο που μπορείτε να είστε υπερήφανοι, ανεξαρτήτως χρόνου.

Σχεδιασμός Flyer

Ο σχεδιασμός Flyer από της Ίρις Δημιουργία είναι πάντα ένας πολύ καλός τρόπος για να δώσετε στην επιχείρησή σας ένα νέο εργαλείο διαφήμισης.

Αν και δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο τα φυλλάδια, προσφέρει στις επιχειρήσεις κάποια δημιουργική έκθεση και είναι πάντα ένα μεγάλο εργαλείο μάρκετινγκ.

Τα Flyers είναι εύκολο να περάσουν στους πελάτες και τους συνεργάτες για επαγγελματικούς λόγους. Για παροχή πληροφοριών και για προσφορές στους πελάτες σας με ένα μοναδικό τρόπο, διατηρώντας το εμπορικό σήμα σας φρέσκο στο μυαλό τους και συμβάλλοντας στην αύξηση της απόδοσης της επένδυσής σας (απόδοση των επενδύσεων).

Ο σχεδιασμός Flyer είναι ένας γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος να ερχόμαστε σε επαφή με τους πελάτες σας και να προωθήσουμε την επιχείρησή μας με στυλ.

Σχεδιασμός Ετικέτας

Γνωρίζουμε ότι ένα καλό σχέδιο ετικετών προσθέτει μια επαγγελματική πινελιά στα προϊόντα σας.

Είτε το προϊόν σας είναι ένα μπουκάλι κρασί ή ένα πακέτο πινέζες, έχοντας επαγγελματικές ετικέτες δίνετε στο προϊόν σας αυτό το επιπλέον πλεονέκτημα καθησυχάζοντας τους πελάτες σας ότι είστε μια σοβαρή και επαγγελματική εταιρεία.

Οι σχεδιαστές μας μπορεί να χρησιμοποιήσουν το εμπορικό σήμα σας / λογότυπο για να δημιουργήσουν μια προσωπική ετικέτα που να αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας και τα προϊόντα σας.

Μια ελκυστική ετικέτα θα ενσωματωθεί στη μνήμη των πελατών σας.

Σχεδιασμός Newsletter

Ένα ενημερωτικό δελτίο με ένα πολύ καλό αρχικό σχεδιασμό μπορεί να αυξήσει την θετική διαφήμιση για την επιχείρησή σας και να προσελκύσει νέους πελάτες.

Η Ίρις Δημιουργία μπορεί να σχεδιάσει το τέλειο ενημερωτικό δελτίο για την επιχείρησή σας. Τα ενημερωτικά δελτία είναι ο καλύτερος τρόπος για να μείνετε σε επαφή με την τρέχουσα πελατεία σας καθώς και για την προώθηση νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Εμείς θα διαχειριστούμε κάθε πτυχή της επικοινωνίας σας, από τη την σύλληψη έως την παράδοση.

Σχεδιασμός Συσκευασίας

Ο σχεδιασμός συσκευασίας είναι ένα το σημαντικό κλειδί για τη διαφημιστική σας καμπάνια.

Στην Ίρις Δημιουργία, γνωρίζουμε ότι χρειάζεται δημιουργική σκέψη για το λανσάρισμα ένας πακέτου προϊόντων που θα προσελκύσει πελάτες για να αγοράσουν αυτό που πουλάτε.

Η σημιουργία συσκευασίας είναι πολύ παρόμοια με το σχεδιασμό του σήματος, αλλά απαιτεί λίγο περισσότερη δουλειά.

Τα σχέδια δεν πρέπει μόνο να δίνουν αίσθηση τόνωσης προς τους πελάτες, αλλά πρέπει επίσης να είναι και εύκολη η εκτύπωση. 

Σχεδιασμός Καρτ-ποστάλ

Ο σχεδιασμός Καρτ ποστάλ είναι ένας εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να διαφημίσετε την εταιρεία σας.

Η Ίρις Δημιουργία θέτει το μεγάλο ερώτημα: Κινείται η επιχείρησή σας; Έχετε μια ειδική προσφορά για τους τρέχοντες πελάτες σας;

Μια καρτ-ποστάλ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε επαφή με τους πελάτες σας με ένα προσωπικό, αλλά και επαγγελματικό τρόπο. Τα Καρτ ποστάλ δεν προσφέρουν πολλά περιθώρια για να κατακλύσουν τους πελάτες σας με πάρα πολλές πληροφορίες, αντίθετα προσφέρουν στους πελάτες σας μια μη απειλητική υπενθύμιση ότι η επιχείρησή σας ενδιαφέρεται πραγματικά για αυτούς.

Η ομάδα σχεδιασμού μας μπορεί να σας προσφέρει μια κάρτα που αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας, καθώς και να στείλει και ένα φιλικό μήνυμα. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να πάρετε κάποια θετική προσοχή στην επιχείρησή σας .

Σχεδιασμός Αφίσας

Οι αφίσες είναι συχνά μεγάλες και θα πρέπει πάντα να προσελκλυουν την προσοχή.

Στην Ίρις Δημιουργία, μπορούμε να σχεδιάσουμε αφίσες για να ταιριάξουν με τη διαφημιστική σας καμπάνια και να βοηθήσουν την προώθηση την μάρκας σας. Η εταιρεία σας πρέπει να έχει ενημερώσει τους πελάτες της (ή πιθανούς πελάτες), στο ανοιγόκλειμα του ματιού.

Αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι συναρπαστικές αφίσες απαιτούν εκτενή έρευνα, και άψογη σχεδίαση. Με την εμπειρία μας στο μάρκετινγκ και την ομάδα σχεδιασμού μπορούμε να δημιουργήσουμε μια αφίσα για την επιχείρησή σας, για μια αποτελεσματική εκπροσώπηση της εταιρείας σας.

Σχεδιασμός Λογότυπου

Ένα σχέδιο λογότυπου είναι μια επαγγελματική, γραφική αναπαράσταση της εταιρείας σας και της ταυτότητάς της.

Η Ίρις Δημιουργία γνωρίζει ότι το σχέδιο του λογότυπου της εταιρείας σας θα πρέπει να εμφανίζεται σε κάθε επαγγελματική κάρτα, επιστολή, σημείωμα, σήμα, όχημα, ιστοσελίδα, κλπ., που φέρει το όνομα της εταιρείας σας.

Ένα τόσο σημαντικό στοιχείο θα πρέπει να σχεδιάζονται από τους επαγγελματίες. Το «βλέμμα» και η «αίσθηση» του εμπορικού σήματος εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την επιτυχία του λογότυπου του σχεδιασμού ίδια της αγοράς σήμερα.

Σε περίπτωση που το λογότυπό σας έχει μια εικόνα ή πρέπει να έχει κειμενο; Θα έχει 2 χρώματα ή 1;

Σε περίπτωση που είναι αντιπροσωπευτικό ή αφηρημένο στο σχεδιασμό;

Οι σχεδιαστές στην Ίρις Δημιουργία έχουν την εμπειρία και το ταλέντο για να αναπτυχθεί ένα σχέδιο λογότυπου που θα βγάζει το καλύτερο σημείο της εταιρεία σας μπροστά.

Διαφήμιση στα Social Media

Τα κοινωνικά μέσα (Social Media) αποτελούν συνδυασμό της τεχνολογίας, της διαδικτυακής κοινωνικοποίησης και της πληροφορίας (κείμενο, ήχος, video και φωτογραφίες).

Τα Social Media εκπροσωπούνται μέσα από διάφορες τεχνολογικές πλατφόρμες:

Social Networks (Facebook, Twitter, LinkedIn)
Blogs
Wikis
Podcasts
RSS
Social Bookmarking (Digg, Del.icio.us, Reddit)
Video Sharing (Youtube, Picasa, Flickr, Panoramio)

Η προώθηση στα social media (Social Media Optimization) είναι η επόμενη φυσική εξέλιξη της κάθε εταιρείας που αντιλαμβάνεται τη δύναμη και την επιρροή του Διαδικτύου.

Η εξάπλωση του internet έχει αυξήσει τον ανταγωνισμό με αποτέλεσμα να έχει γίνει πλέον αναγκαία η αξιοποίηση των δυνατοτήτων προώθησης που προσφέρουν τα social media (Social Media Marketing) .

Η ανάπτυξη του Brand name μας μέσω της ενεργητικής τοποθέτησης στα Social Media, είναι ένα βασικό στοιχείο του marketing . Η συμπεριφορά των online καταναλωτών αλλάζει με ταχείς ρυθμούς.

Οι παραδοσιακές μέθοδοι της κατεύθυνσης κυκλοφορίας σε ιστοσελίδες σας θα είναι με την πάροδο του χρόνου λιγότερο αποτελεσματικές. Θα πρέπει να εμφανίζεστε σε σημεία όπου οι καταναλωτές σας περνούν τις περισσότερες online ώρες τους. Είναι σημαντικό να υπάρξει παρουσία της επιχείρησης σας μέσω των πολλών διαθέσιμων κοινωνικών καναλιών για να μεγιστοποιηθούν τα οφέλη της επισκεψιμότητας του website. Σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες, η δικτύωση θα είναι η δεύτερη πιο δημοφιλής δραστηριότητα εντός των επομένων τριών ετών, προσπερνώντας τις αγορές / ψώνια και υπερβαίνοντας τις επικοινωνίες και τα παραδοσιακά μέσα ψυχαγωγίας.

Στην Ίρις Δημιουργία γνωρίζουμε πως να εκμεταλλευόμαστε τις δυνατότητες της διαδικτυακής διαφήμισης στα social media. Χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες πλατφόρμες ανάλογα με το είδος της επιχείρησης σας ώστε να επιτύχουμε την ενίσχυση του brand name μέσω της "από στόμα σε στόμα" διαφήμισης και ταυτόχρονα προωθούμε τα website σας μέσω κατάλληλων link building στρατηγικών.

Εταιρικό Σύνθημα

Επιλέγοντας ένα σλόγκαν της εταιρείας είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα για το branding της εταιρείας σας.

Είναι αυτό που οι πελάτες σας θα επαναλάβουν στους φίλους τους και την οικογένειά τους ... το πιο σημαντικό, είναι η Ανάμνηση που θα μείνει ασάλευτη στο μυαλό τους και θα τους βοηθήσει να επιλέξουν αναπόφευκτα το προϊόν / υπηρεσία σας πάνω από κάποιου άλλου.

Εδώ στην Ίρις δημιουργία, γνωρίζουμε το σωστό branding για συνθήματα. Γνωρίζουμε τι ακριβώς λειτουργεί και τι όχι.

Εκτύπωση σε κούπες

Με ειδικούς εκτυπωτές μας, τυπώνουμε οτιδήποτε πάνω σε κούπες οποιασδήποτε διάστασης.

Διεύθυνση

Αγγελίδου 6
17561, Παλαιό Φάληρο
Αττική
Ελλάδα

Τηλέφωνα

+ 30 6944 261414
+ 30 6934 614332
+ 44 78 6605 4001
+ 30 28970 22466

Mail

stefanos@iris.net.gr

afroditi@iris.net.gr

View Stefanos Thomaidis's profile on LinkedIn

Ενδιαφέροντα

Επιπλέον περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας :)

Facebook Twitter Google+ RSS Dribbble Vimeo