Menu
A+ A A-

Branding

H ονομασία του προΐόντος είναι μια σημαντική πτυχή για την οικονομική επιτυχία της εταιρεία σας. Κανένας πελάτης δεν πρόκειται να αγοράσει ένα προΐόν από οποιονδήποτε αν έχει ένα όνομα προιόντος που βρίσκει προσβλητική, προκαλεί σύγχυση ή δεν είναι πρωτότυπο.

Δίνοντας όνομα στο προΐόν πρέπει αυτό να είναι δημιουργικό (κάτι που προσφέρει διαφορετικότητα), αλλά και αρκετά απλά να θυμόμαστε. Η ομάδα μάρκετινγκ μας είναι πάντα ανοιχτή στην πρόκληση της εξεύρεσης του τέλειου ονόματος για το νέο προΐόν σας. Με μια έρευνα αγοράς, θα βεβαιωθείτε ότι το νέο όνομα του προΐόντος σας  θα είναι κάτι περισσότερο από πιασάρικο, αλλά και θα χρησιμεύσει για να πωλήσει το προϊόν σας, το ίδιο καλά!

Εν η εταιρεία σας υπάρχει αρκετό καιρό ίσως είναι καιρός για μια πιο ενημερωμένη εικόνα; Καθώς μεταβάλλεται η κοινωνά την πάροδο του χρόνου, είναι σημαντικό να αλλάξει με αυτά, έτσι ώστε να τονωθεί το όνομα της επιχείρησής σας και να αποκτήσετε νέους πελάτες.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το λογότυπο του σχεδιασμού που ήδη έχετε και το ενημερώσουμε για να ταιριάζει με την μεταβαλλόμενη κοινωνία του σήμερα.

Όπως πάντα, η γνώμη σας μετράει και θα αποτελέσει μέρος της διαδικασίας σχεδιασμού.

Κρατήστε την εικόνα και τα ιδανικά της επιχείρησής σας, αλλά φρεσκάρετε το image σας. Θα διαπιστώσετε ότι θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους πελάτες και θα δελεάσει τους τρέχοντες πελάτες σας για να δείτε ότι η επιχείρησή σας εξελίσσεται και αναπτύσσεται.

Διεύθυνση

Αγγελίδου 6
17561, Παλαιό Φάληρο
Αττική
Ελλάδα

Τηλέφωνα

+ 30 6944 261414
+ 30 6934 614332
+ 30 28970 22466
+ 44 78 6605 4001
+ 49 1762 9202683

Mail

stefanos@iris.net.gr

afroditi@iris.net.gr

View Stefanos Thomaidis's profile on LinkedIn

Ενδιαφέροντα

Επιπλέον περισσότεροι τρόποι επικοινωνίας :)

Facebook Twitter Google+ RSS Dribbble Vimeo